Centraal Beheer verruimt keuringsgrenzen

Centraal Beheer verruimt keuringsgrenzen waardoor het aantrekkelijker wordt om een overlijdensrisicoverzekering (ORV) af te sluiten. De drempels zijn ook al meer weggenomen omdat ook chronisch zieken en mensen met een gevaarlijk beroep zich prima bij deze verzekeraar kunnen verzekeren.

Centraal Beheer verruimt keuringsgrenzen, daarmee wordt belangrijke barrière weggenomen

Centraal Beheer stuurt de klant veel minder snel naar de keuring en dat zal veel mensen goed doen. De keuringsgrens was voor veel mensen toch vaak een barrière om een ORV af te sluiten. Dat argument moet bij Centraal Beheer nu weggenomen zijn. Overigens voerde de verzekeraar deze maatregel al eind december 20202 door.

Ook regeling voor ex-kankerpatiënten is nu van kracht

Ondertussen is ook de regeling die geldt voor ex-kankerpatiënten van kracht geworden. Dat betekent dat menen die kanker hebben gehad dat niet altijd meer hoeven te melden. Ze krijgen dezelfde behandeling als elke andere klant. Bij Centraal Beheer biedt men maatwerk. Zo kun je of een vaste premie of een variabele premie betalen. Voorts kun je in plaats van een gezamenlijke polis afsluiten voor jou en je partner ook kiezen voor twee verschillende verzekeringen. Fiscaal is dat zelfs aantrekkelijker. Klik hier om de overlijdensrisicoverzekeringen te vergelijken.

Wat vind jij hiervan?
Kasper, Overlijdensrisicoverzekering Expert