Reaal Plus ORV review en ervaringen

reaal plus orv overlijdensrisicoverzekering

Gezien de uitermate positieve Reaal Plus ORV review en ervaringen die je online vindt, lijken we met deze verzekering van Reaal te maken te hebben met een uitstekende en populaire overlijdensrisicoverzekering. De voordelen wegen ruimschoots op tegen de genoemde nadelen, als die al benoemd worden. Overigens kun je op dit platform de verschillende overlijdensrisicoverzekeringen prima met elkaar vergelijken.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten

Meteen een voorlopige dekking van 250.000 euro bij Reaal ORV Plus

De Reaal Plus ORV bied je directe (voorlopige) dekking van 250.000 euro als je deze verzekering afsluit en je kunt je bij deze verzekeringsvorm tot maximaal 2.500.000 euro verzekeren. De zeer flexibele verzekering biedt veel extra’s, zo vertellen de Reaal Plus ORV review en ervaringen. Zo is de verzekering tot grote tevredenheid van de consument steeds aan te passen aan de financiële situatie. Je verhoogt eventueel het verzekerde bedrag of kiest voor een andere einddatum. Zo kan je gezin bijvoorbeeld in je huis blijven wonen, mocht jou onverhoopt iets overkomen en zou je komen te overlijden.

Alleen online afsluiten tot een verzekerd bedrag van 500.000 euro

Nee, uit de Reaal Plus ORV review en ervaringen blijkt niet dat mensen het een probleem vinden om een gezondheidsverklaring te overleggen bij deze verzekering. Op basis van die verklaring kan overigens wel een premieverhoging doorgevoerd worden. Wat wel als een nadeel genoemd wordt, zo staat te lezen in de Reaal Plus ORV review en ervaringen, is het feit dat je een verzekering tussen de 500.000 euro en 2.500.000 euro niet online afgesloten kan worden. Dit kan alleen tot een verzekerd bedrag van 500.000 namelijk. In andere gevallen moet contact gezocht worden met een financieel adviseur die de verzekering voor je regelt.

Ook een verzekering als je chronisch ziek bent

Het feit dat je ook als je chronisch ziek bent – aldus de Reaal Plus ORV review en ervaringen- ook een verzekering af kunt sluiten wordt door zo goed als iedere consument als een groot pluspunt ervaren. Dat geldt ook wat betreft de premievrijstelling die geldt op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt. Deze service geldt overigens alleen als sprake is van extra dekking. Uit de Reaal Plus ORV review en ervaringen blijkt ook dat mensen het prettig vinden dat de kinderen meeverzekerd kunnen worden. En zo is de lijst met voordelen die genoemd worden over de Plus verzekering die Reaal aanbiedt best groot.

Premie en het uit te keren bedrag blijven steeds hetzelfde

Alleen het feit dat je niet alle verzekeringsvormen online af kunt sluiten, wordt in de Reaal Plus ORV review en ervaringen genoemd als een minder sterk punt van Reaal, dat net als de andere verzekeraars een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering aanbiedt, waarbij het te betalen en uitgekeerde bedrag steeds hetzelfde blijven. Kies je voor een lineaire vorm van de Reaal Plus ORV dan weet je dat het verzekerde bedrag met een vast bedrag per maand afneemt, terwijl bij een annuitaire verzekeringsvorm het bedrag dat uitgekeerd wordt ook met de tijd afneemt, alleen is dan sprake van een procentuele afname.

Opnieuw is er niets dan lof voor de service die Reaal Plus ORV te bieden heeft

Conclusie? Uit de Reaal Plus ORV review en ervaringen staat er prima op bij de consument. Geroemd worden de flexibiliteit en het feit dat je ook als chronisch zieke prima een verzekering af kunt sluiten. Het overleggen van een gezondheidsverklaring is daarbij geen bezwaar. Tenslotte wordt ook de dienstverlening van Reaal opnieuw geroemd. Met name de snelheid en de kwaliteit van de reacties van de verzekeraar worden door de consument bijzonder gewaardeerd en worden onderscheidend genoemd. Nog een voordeel is de voorlopige dekking tot een bedrag van 250.000 euro op het moment dat je een verzekering afsluit. Dit is bij bepaald niet alle verzekeraars namelijk het geval.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten