Reaal Senior ORV review en ervaringen

Reaal Senior orv overlijdensrisicoverzekering

Dat je je ook op hogere leeftijd nog prima kunt verzekeren blijkt wel uit de Reaal Senior ORV die aangeboden wordt. Deze overlijdensrisicoverzekering is speciaal bedoeld voor mensen tussen de 66 en 75 jaar en de maximale looptijd is tot je tachtigste verjaardag.  Aan deze verzekering hangt wel een maximum van 100.000 euro als te verzekeren bedrag. Overigens kun je op dit platform prima de verschillende overlijdensrisicoverzekeringen die er zijn met elkaar vergelijken.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten

Als consument heb je steeds zelf de regie in handen

Reaal is de merknaam van verzekeraar VIVAT en staat bekend om de transparante werkwijze en de transparante verzekeringen, waarbij je zelf als consument de regie in handen hebt. Het is, zo blijkt uit de Reaal Senior ORV review en ervaringen, bij de Senior overlijdensrisicoverzekering niet anders, zoals uit dezelfde Reaal Senior ORV review en ervaringen ook weer blijkt dat het met de service en ondersteuning van Reaal wel snor zit. Reaal, zo zeggen consumenten, neemt de opmerkingen en vragen van de consument serieus en komt altijd met een oplossing of een antwoord waar je ook echt iets mee kunt.

Kijken we specifiek naar de Reaal Senior ORV, dan zien we dus een verzekering speciaal voor mensen tussen de 66 en 75 jaar en er een maximum te verzekeren bedrag van 100.000 euro geldt. Uit de Reaal Senior ORV review en ervaringen blijkt geen moment dat die mensen het een probleem vinden dat er een medische verklaring nodig is om de verzekering af te kunnen sluiten. Voordeel dat genoemd wordt in de Reaal Senior ORV review en ervaringen is dat er na de aanvraag meteen een dekking in werking treedt waarbij het verzekerde bedrag uitgekeerd wordt bij overlijden als gevolg van een ongeluk, dit in de periode tussen de aanvraag van de verzekering en de acceptatie ervan.

Consument zeer positief, zo blijkt uit Reaal Senior ORV review en ervaringen

In z’n algemeenheid wordt in de Reaal Senior ORV review en ervaringen als nadrukkelijk voordeel genoemd dat het bij Reaal toch mogelijk is om op hoge leeftijd toch een overlijdensrisicoverzekering af te kunnen sluiten. Andere veel genoemde voordelen zijn de al genoemde dekking na het aanvragen van een verzekering, de scherpe premie die gerekend wordt en het feit dat je je zelf ook kunt verzekeren met een chronische ziekte genoemd. Als er al een nadeel genoemd wordt, dan is dat het maximaal te verzekeren bedrag van 100.000 euro, zo blijkt uit de Reaal Senior ORV review en ervaringen.

Er is overigens geen extra dekking mogelijk bij de Reaal Senior overlijdensrisicoverzekering

Daarnaast wordt zo nu en dan het feit dat er geen extra dekking mogelijk is als een nadeel genoemd. Grosso modo staat de Senior overlijdensrisicoverzekering van Reaal er prima op bij de consument. De meeste complimenten gaan ook bij deze verzekering weer richting de geboden service en de snelle reactie die Reaal geeft op vragen en opmerkingen.

Tot 500.000 euro regel jij je verzekering eenvoudig en snel online

Reaal biedt zo voor iedereen een passende verzekering, want behalve de Senior overlijdensrisicoverzekering bieden ze ook de Reaal Start en de Reaal Plus verzekering. In alle gevallen kun je kiezen uit een gelijkblijvende verzekering, maar ook voor een lineair dalende en een annuitair dalende verzekering. Dat laatste betekent dat het uit te keren bedrag bij overlijden procentueel per maand afneemt. Bij een lineaire daling geldt dat het uit te keren bedrag met steeds een vast bedrag per maand minder wordt. Overigens regel je bij Reaal verzekeringen tot 500.000 euro gewoon online. Wil je extra, dan zul je dit moeten regelen met een financieel adviseur. Dat laatste wordt wel eens als nadeel genoemd, maar is eigenlijk niet meer dan een aandachtspuntje.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten