Reaal Start ORV review en ervaringen

Reaal Start ORV review en ervaringen

De overlijdensrisicoverzekering in de vorm van de Start overlijdensrisicoverzekering van Reaal kent in de basis drie verschillende vormen; gelijkblijvend, lineair dalend en annuïtair dalend waarbij het verschil met name zit in de hoogte van de uitkering tijden de looptijd van de verzekering. Reaal Start ORV review en ervaringen vertellen dat de consument tevreden is over met name de dienstverlening van Reaal. Het gemiddelde rapportcijfer dat overblijft uit de Reaal Start ORV review en ervaringen spreekt wat dat betreft boekdelen. Op dit platform kun je prima de verschillende overlijdensrisicoverzekeringen die aangeboden worden met elkaar vergelijken.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten

Eenmalige kosten overlijdensrisicoverzekering is geen probleem door lagere premie

Opvallend is dat bij de Reaal Start ORV reviews en ervaringen niet gerept wordt over de eenmalige kosten van 95 euro die je betaalt op het moment dat je een verzekering afsluit. De mensen vinden dat kennelijk acceptabel. Bovendien: voor het overige gelden geen extra kosten en dien je alleen de maandelijkse premie te betalen. Deze maandelijkse premie is vaak lager dan bij andere verzekeraars.
Geprezen wordt de manier waarop je de verzekering op kunt zeggen, want dat kan gewoon door het sturen van een e-mail.

Maximum leeftijd van 65 jaar bij Reaal Start overlijdensrisicoverzekering

reaal start orv

Ook over de voorwaarden zijn amper klachten, zo leren de Reaal Start ORV review en ervaringen. En dus gaat iedereen er akkoord mee dat de maximum leeftijd is vastgesteld op 65 jaar en de looptijd voorbij moet zijn voor jij je 75e verjaardag viert. Verzekeren kan bij Reaal overigens voor een minimum bedrag van 5.000 euro tot maximaal 500.000 euro. Dat je kinderen gewoon mee kunt verzekeren wordt door de meeste mensen ook al als plezierig ervaren.

Reaal Start review en ervaringen: rapportcijfer is 8,2

Mensen die al gebruik maken van de Reaal Start ORV geven een 8,2 als rapportcijfer voor de verzekering op zich en voor de verleende dienstverlening. Let wel, de Reaal Start OVR review en ervaringen worden serieus genomen en stipt en serieus ingevuld door de consument, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de ervaringen die je online vindt van restaurants. In dat licht gezien is een 8,2 een meer dan uitstekend cijfer. Met name het duidelijke proces dat voor het afsluiten van de verzekering plaatsvindt wordt alom geroemd. Sterker nog, menig consument rept van een ‘unieke cliënt ervaring’ in de Reaal Start ORV review en ervaringen. Gedoeld wordt dan op de snelheid waarmee op vragen gereageerd wordt en ook de kwaliteit van de antwoorden en reacties. Mensen noemen dit zelfs uniek in de zakelijke dienstverlening. De Reaal Start review en ervaringen vertellen verder dat er steeds sprake is van een polis op maat, noemen het duidlelijk en eenvoudig en ook termen als relevant, zakelijk, duidelijk en vriendelijk komen zeer regelmatig voorbij. De prijs wordt concurrerend genoemd, afgezet tegen de prijzen de concurrenten vragen voor het afsluiten van een vergelijkbare verzekering.

Dienstverlening Reaal wordt geroemd

Net als bij andere aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen geldt in de gelijkblijvende variant dat je tijdens de gehele looptijd van de verzekering voor een vast bedrag verzekerd bent en dat ook hetzelfde bedrag uitgekeerd word. De lineaire dalende variant daalt ieder jaar waardoor bij overlijden dus steeds minder uitgekeerd wordt, terwijl bij de annuitair dalende vorm aan het einde van de looptijd een lager bedrag uitgekeerd wordt dan aan het begin. In dat opzicht is er dus volgens de Reaal Start ORV review en ervaringen geen groot verschil met andere aanbieders, wél als het om de verleende service gaat en ook de kwaliteit van dienstverlening die aanbieder Reaal biedt.

Bereken vrijblijvend je premie bij Reaal >

of direct afsluiten

Wat vind jij hiervan?
Kasper, Overlijdensrisicoverzekering Expert