Overlijdensrisicoverzekering Chubb Life

Overlijdensrisicoverzekering Chubb Life

Als je een overlijdensrisicoverzekering af wilt sluiten, dan zou je dat prima kunnen doen bij Chubb Life. Deze verzekeraar heeft je op het gebied van de overlijdensrisicoverzekering heel erg veel te bieden. Bovendien heb je behoorlijk wat zelf te kiezen en kun je als het ware een verzekering op maat samenstellen.

Overlijdensrisicoverzekering Chubb Life: verzekering bij een van de grootste partijen ter wereld

Eerst maar eens over Chubb Life, een onderneming die geldt als een van de grootste beursgenoteerde aanbieder van schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen ter wereld. Chubb Life biedt verzekeringen aan zowel de particulier als de zakelijke markt. Veel mensen zien het als een voordeel dat je te maken hebt met een van de grootste verzekeraars ter wereld, het geeft ze een veilig gevoel. De overlijdensrisicoverzekering Chubb Life is er in twee uitvoeringen: Personal en Special. Je kunt bij Chubb Life zelf je verzekering samenstellen, iets dat volgens een geheel geautomatiseerd proces verloopt.

Sluit de verzekering af met een online rekentool

Je sluit de overlijdensrisicoverzekering Chubb Life af via een online rekentool. Bovendien werkt Chubb Life met een slimme online gezondheidsverklaring. Op die manier kan veel kostbare tijd gewonnen worden en dat is zeker als je een verzekering aanvraagt voor het afsluiten van een hypotheek perfect. Opvallend aan de overlijdensrisicoverzekering Chubb Life is de hoge grens voor medische keuringen: 600.001 euro voor de leeftijd van 18 tot 50 jaar en 350.001 euro voor mensen die vijftig jaar en ouder zijn. Mocht je niet meteen geaccepteerd worden, dan krijg je vaak alsnog binnen enkele dagen een voorstel aangeboden. Dus bij afwijzing hoeft niet meteen gepanikeerd te worden.

Verzekering al verschillende keren onderscheiden

De overlijdensrisicoverzekering Chubb Life is al verschillende keren onderscheiden, onder meer door Moneyview. Met name de prijs- kwaliteitsverhouding werd in dat kader geroemd. Bij de verzekering van Chubb Life kan sprake zijn van een vervroegde uitkering bij terminale ziekte. Of je nou de Personal en Special ORV van Chubb Life afsluit, in beide gevallen zit standaard een vooruitkering van 50 procent van het verzekerde bedrag bij leven inbegrepen. Wil je hier voor in aanmerking komen, dan dien je overigens wel jonger te zijn dan 65 jaar en een levensverwachting die korter dan twaalf maanden te hebben.

Sluit de Chubb Life overlijdensrisicoverzekering af tot je 75e levensjaar

Je kunt de overlijdensrisicoverzekering Chubb Life afsluiten tot het 75e levensjaar, de eindleeftijd is bepaald op 85 jaar. De maximale looptijd van deze verzekering is vijftig jaar. Je kunt bij de verzekering van Chubb Life heel erg veel zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor verpanding of voor gedeeltelijke verpanding en je kunt eveneens invloed uitoefenen op het verzekerde bedrag. Voorts heb je de vrijheid om een combinatie te kiezen tussen een dalende of een gelijkblijvende dekking. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om de overlijdensrisicoverzekering van Chubb Life uit te breiden met bijvoorbeeld een extra uitkering bij een ongeval of een premie vrijstelling bij arbeidsongeschiktheid.

Een verzekering op maat

Het moge duidelijk zijn; bij Chubb Life kun je een verzekering op maat samenstellen. Dat is bepaald niet bij alle verzekeraars zo. Dat maakt van Chubb Life een interessante verzekeraar. Wil je weten wat de voor jou beste verzekeraar is, vergelijk de verzekeraars dan hier op deze website. Vervolgens sluit je die verzekering af die het best aansluit bij jouw wensen.

In hoeveel varianten is de overlijdensrisicoverzekering Chubb Life beschikbaar?

De verzekering van Chubb Life is er in twee verschillende varianten: Personal en Special. Opvallend aan de overlijdensrisicoverzekering is wel de grote mate van vrijheid die je hebt om de verzekering zelf samen te stellen.

Hoe verloopt het acceptatieproces van de verzekering?

Sluit je een verzekering af bij Chubb Life, dan verloopt het acceptatieproces volledig digitaal. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren.

Hoe vind je de voor jou beste ORV?

Je vindt de beste ORV door de verzekeraars op deze website met elkaar te vergelijken,. Op basis daarvan kies je voor die verzekering die het best aansluit bij jouw specifieke wensen.